Bestyrelsen

Vi arbejder for dig som medlem

Vi er

Lisbeth Mølgaard

Formand

Holder styr på alle lopperne

Jeg har redet hele mit liv og har haft mine egene heste siden jeg var 12 år, siden 2006 har jeg haft frieser, hvor jeg begyndte at ride show.

I dag rider jeg på min eget avlet frieser ( Marquis) han er 10 år og efter Wierd 409, i 2018 blev han kåret Ster.

Han bliver mest brugt til show men vi træner også til at kunne deltage i nogle dressur stævner.

Flemming Rasmussen

Næstformand

Blæksprutten

Jeg er 48 år, IT-Tekniker og bor i Stenlille sammen med Mette Lund. Jeg har ikke selv nogen hest, men går til hånde hvor der er brug for mig i forbindelse med de arrangementer som foreningen afholder.
Jeg sætter stor pris pе det sociale liv som foreningen giver mig og sætter lige sе stor pris pе de virkelig sшde mennesker, som jeg er sе heldig at være sammen med.

Sara Kolbe Gauger

Kasserer

Holder styr på finanserne

Jeg har været med siden 2014, men begyndte først selv at ride med i 2016. Jeg rider på Lotsje fan Midsheide, 19 år gammel hoppe efter Folkert 353. Vi rider primært ture i skoven, dressur og show. Jeg har redet siden jeg var 6 år gammel. Jeg er sekretær i foreningen.
Jeg bor ved Sorø sammen med mine 2 børn.

Mette Munch Lund

Bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesmedlem

Jeg har redet siden jeg var 11 еr, med en pause ind imellem. Jeg fik først egen hest, da jeg var 30 еr (Harflinger), men den hel store drøm har altid været Frieser.
Jeg blev spurgt af en veninde, om jeg ville hjælpe showholdet pе dyrskuet i Roskilde. De manglede hjælpere, sе det siger man ikke nej til. Der kom jeg helt tæt pе de flotte heste og ønskede en dag at det ku være mig. Da jeg desværre mistede Haffelaffen, sе jeg endelig min mulighed for at fе min egen Frieser.
Så i dag er jeg den stolte ejer af en hoppe ved navn Prina Rosa Vesterlund, efter Aan416, kеret stb 2pr. Vi rider mange ture og shows og træner til vi mеske en dag er klar til et lille stævne.
Bor i Stenlille sammen med Flemming og vores 3 hunde.

Pernille Sjøberg

Bestyrelsesmedlem

Koordinerer vores kvadrille træninger og lokationer

Jeg er 48 år – Jeg har haft med Frieser at gøre de sidste 14 år og er nu den heldige ejer af Ytske på 14 år. Hun er efter Teeuwis 389 * Aafke A.

Vi er til ture i skoven, masser af arbejde fra jorden og nyder at deltage med showholdet til diverse begivenheder.

Anne Walther Lange

Suppleant

Hjemmeside & Kommunikation

Jeg har haft frieser i 10 år – Jeg har taget dommer kursus i holland hos KFPS “Judging the frisian horse I & II” jeg har derfor rimelig stor viden inden for racen og interesserer mig for avlsprogrammet samt deres liniescorings system. Min første frieser var min showhoppe Famke (Maiko373 *Gaije295)  – så købte jeg Renske Payke Stb Kroon Sport (Feitse293*Oepke266) hende red jeg dressur og show med –  avlede et føl – ham har jeg stadig han hedder Orantes (Yme 507 * Feitse293), Renske blev solgt til Sverige og Orantes er nu 2 år – Så har jeg en hingst på 19 /Jesse R (Brandus 345* Rypke321) ham rider og får jeg undervisning på og så har jeg min 6 års (nu) Vallak Baint (Jasper366 * Brandus345) som er på vej i sporten med Henriette Schneider som rytter  Jeg har egen stald på sydsjælland og har været med i bestyrelsen i DFF i 2 år – jeg har også gode kontakter i Holland hvis du har brug for hjælp til det. 

Vil du med på vores rejse?

Har du en frieser og bor på Sjælland kan du helt sikkert få noget ud af at være med i vores forening, om ikke andet så bare et dejligt fælleskab omkring den flotte frisiske hest / vores passion

Vores sidste bestyrelsesmøde

Møde ved Anne

Vi hold møde omkring foreningens fremtid & blev enige om at vi ville gøre noget for at vækste foreningen 

Møde ved Mette

Vi afholdt generalforsamling og stiftede dette års bestyrelse

DFF´s Generalforsamling

Der var desværre ikke mange fra Øst Danmark som dukkede op til generalforsamlingen. Der blev talt om jubilæumsåret for DFF – som har 35 års jubilæum og det ville blive fejret hos Helgstrand Dressage

Vi er Sociale

  • Facebook

    Vi har en lukket gruppe for 
    Frieser Kvadrillen – den får aktive ryttere adgang til af admin

  • Offentlig Facebook

    Du kan følge os på facebook – klik på det lille f – så kommer du til vores offentlige profil

  • Email skriv endelig til os

Kontakt webdesigner

Social

  • ©websome. eBiss ApS - All rights reserved.

Gå til top