Ryttere på showholdet

 

Rytter: Peter Toftegaard Nielsen

 

Lidt om mig selv: Jeg er startet med at ride i en alder af 22 år. Startede med at ride skovtur, men efter start på Frieser Øst kvadrilje hold, har jeg bevæget mig mere over til dressuren. Jeg har i årene haft lidt forskellige heste indtil at jeg fandt ud af at Frieseren hører til mig og min personlighed.

 

Hesten -

Navn: Jikke P

Alder: 11/4-2003

Mor: Gerda P

Far: Fetse 349

Rytter: Lisbeth Mølgaard

 

Lidt om mig selv: Jeg har haft heste hele mit liv, avlet heste sammen med min far og udstillet på Roskilde dyrskue fra 1980 til ca. år 2000. Selv har jeg avlet 4 oldenborg og en frieser basse. Har redet siden jeg var 3 - 4 år på forskellige heste men altid mine egne. I dag rider jeg show og lidt dressur, min drøm er at køre med min frieservallak Marquis.

 

Hesten -

Navn: Marquis Kibenic

Alder: 9. april 2012

Mor: Femke

Far: Wierd 409

 

 

 

 

 

Rytter: Gitte Olsen

 

Lidt om mig selv: Jeg har redet siden jeg var 11 år og har igennem årene arbejdet som underviser på rideskole, i dressurstalde i DK og Tyskland. Er startet som springrytter, men efter voldsomt styrt i 1995 begyndte jeg at ride dressur. Min første frieser fik jeg i 2007 hvor jeg også begyndte at ride show. Han kom desværre til skade og vi købte i 2011 Pourquoi Van Stal Elisabeth, som jeg har redet show på siden. Pourquoi bruges samtidig som model og har været på photoshoot med modeller, konfirmander og brudepar

 

Hesten -

Navn :Pourquoi Van Stal Elisabeth

Alder: 22/04-2005

Mor: Anca Van Stal Elisabeth

Far: Brend 413

 

 

Rytter: Sara Kolbe Gauger

 

Lidt om mig selv: Jeg har redet siden jeg var 6 år, men købte først frieser i 2013. Det er den mest fantastiske hest jeg nogensinde har haft, og får nok aldrig andet end frieser. Jeg rider primært dressur men også en masse ture.

Jeg har været med i Frieser øst siden 2014.

 

Hesten -

Navn: Lotsje fan Midsheide

Alder: 21-03-2003

Mor: Janny S. Fân Kûkherne

Far: Folkert 353

 

Rytter: Jane Houlind Christoffersen

 

Lidt om mig selv:

Jeg har redet siden jeg var 6 år gammel, og har haft egen hest siden jeg var 10. Mest har jeg redet jagter, men er efter nogle grimme styrt, gået over til at ride western, dressur og skovtur. Jeg ejer selv en DV, men efter at have været hjælper i flere år, er jeg blevet vild med frieseren, og har i år fået æren af at låne Ytske af Lisbeth, til jeg selv får købt mig en frieser.

 

Hesten-

Navn: Ytske A.

Alder: 13-05-2007

Mor: Aafke A.

Far: Teeuwia 389

 

Rytter: Marlene Egelund Nielsen

 

Lidt om mig selv:

Jeg fik min første New forest pony som 6 årige, der har siden da været både haflinger, Frederiksborg, Trakehner og er nu ejer af en dansk avlet frieser hoppe. Jeg har undervist på rideskole og har deltaget i landsfinalerne med kvadrilleholdet fra RIR. I 2007 var jeg så heldig at låne en frieser til show i Roskilde og derfor måtte jeg eje sådan en. For mig er det vigtig at dressuren er en del af hverdagens træning. Vi deltager i miljøtræning, konfirmationer, bryllupper, hyggeture og sidste år til show i Horsens.

 

Hesten-

Navn: Gaja Kongsted

Alder: 26/3- 2010

Mor: Gerkje B.

Far: Harmen 424

Rytter: Mie Nielsen

 

Lidt om mig selv:

Jeg har redet varmblodsheste i mange år, men er nu kommet ind i frieserverdenen ved at tilfælde. Jeg har en irish cob hoppe, jeg venter på at komme i gang med at tilride, indtil da, er jeg på lånehest her i foreningen.

Jeg rider mest dressur, skov og strandture.

 

 

Hesten-

Navn: Trynke fan Bosmasate

Alder: 31/5-2006

Mor: Brechtsje W.

Far: Felle 422

Rytter: Sif Marie Petersen

 

Lidt om mig selv:

Jeg startede med at ride i en tidlig alder, men holdt så en længere pause grundet studie. Efter endt studie købte jeg min første frieser, Wieke Marieke. Hun er samtidig også min første hest. Året efter startede jeg show med Frieser Øst. Jeg er dressur-, skov- og showrytter.

 

 

Hesten-

Navn: Wieke Marieke

Alder: Født 2007

Mor: Jane Fan'e Achterwei

Far: Olrik 383