Ryttere på showholdet

Rytter: Lisbeth Mølgaard


Lidt om mig selv: Jeg har haft heste hele mit liv, avlet heste sammen med min far og udstillet på Roskilde dyrskue fra 1980 til ca. år 2000. Selv har jeg avlet 4 oldenborg og en frieser basse. Har redet siden jeg var 3 - 4 år på forskellige heste men altid mine egne. I dag rider jeg show og lidt dressur, min drøm er at køre med min frieservallak Marquis.


Hesten -

Navn: Marquis Kibenic

Alder: 9. april 2012

Mor: Femke

Far: Wierd 409

Rytter: Sara Kolbe Gauger


Lidt om mig selv: Jeg har redet siden jeg var 6 år, men købte først frieser i 2013. Det er den mest fantastiske hest jeg nogensinde har haft, og får nok aldrig andet end frieser. Jeg rider primært dressur men også en masse ture.

Jeg har været med i Frieser øst siden 2014.


Hesten -

Navn: Lotsje fan Midsheide

Alder: 21-03-2003

Mor: Janny S. Fân Kûkherne

Far: Folkert 353


Rytter: Peter Toftegaard Nielsen


Lidt om mig selv: Jeg er startet med at ride i en alder af 22 år. Startede med at ride skovtur, men efter start på Frieser Øst kvadrilje hold, har jeg bevæget mig mere over til dressuren. Jeg har i årene haft lidt forskellige heste indtil at jeg fandt ud af at Frieseren hører til mig og min personlighed.


Hesten -

Navn: Jikke P

Alder: 11/4-2003

Mor: Gerda P

Far: Fetse 349

Rytter: Gitte Olsen


Lidt om mig selv: Jeg har redet siden jeg var 11 år og har igennem årene arbejdet som underviser på rideskole, i dressurstalde i DK og Tyskland. Er startet som springrytter, men efter voldsomt styrt i 1995 begyndte jeg at ride dressur. Min første frieser fik jeg i 2007 hvor jeg også begyndte at ride show. Han kom desværre til skade og vi købte i 2011 Pourquoi Van Stal Elisabeth, som jeg har redet show på siden. Pourquoi bruges samtidig som model og har været på photoshoot med modeller, konfirmander og brudepar


Hesten -

Navn :Pourquoi Van Stal Elisabeth

Alder: 22/04-2005

Mor: Anca Van Stal Elisabeth

Far: Brend 413


Rytter: Maria Lundbye


Lidt om mig selv: Jeg er 36 år gammel, og bor i Greve sammen med min mand og 3 børn. Jeg har 2 frieserhopper, og vi har vores egen gård med rideskole. Jeg har redet, siden jeg var 7 år gammel, og fik min første pony som 10 årig.

Jeg har redet med på showholdet i 2 år, og det er super hyggeligt.

Til hverdag rider jeg dressur, skovture, lidt spring samt stævner for sjov.

Jeg har 2 frieserhopper, Wendy på 11 år, der går LA4, samt Milady på 6 der går LC. Jeg har haft begge heste, siden de var 3 år gamle.


Hesten -

Navn : Wendy af Pilevadgaard

Alder: 18/5-2007

Mor: Karolyne J.

Far: Tietse 428

Rytter: Marlene Egelund Nielsen


Lidt om mig selv:

Jeg fik min første New forest pony som 6 årige, der har siden da været både haflinger, Frederiksborg, Trakehner og er nu ejer af en dansk avlet frieser hoppe. Jeg har undervist på rideskole og har deltaget i landsfinalerne med kvadrilleholdet fra RIR. I 2007 var jeg så heldig at låne en frieser til show i Roskilde og derfor måtte jeg eje sådan en. For mig er det vigtig at dressuren er en del af hverdagens træning. Vi deltager i miljøtræning, konfirmationer, bryllupper, hyggeture og sidste år til show i Horsens.


Hesten-

Navn: Gaja Kongsted

Alder: 26/3- 2010

Mor: Gerkje B.

Far: Harmen 424

Rytter: Pernille Guldbjørn


Lidt om mig selv:

Jeg rider på Milady U, som jeg har part på. Deerudover har jeg en knapstrupper, som jeg deler med min datter.


Hesten -

Navn : Milady U.

Alder: 28/5-2012

Mor: Tanja Moeskaer

Far: Jorn 430

Rytter: Mette Lund


Lidt om mig selv:

Jeg startede med at ride som 11 årig og har redet mange forkellige heste. Min kærlighed for Frieser har altid været der og nu har jeg så endelig fået min egen sorte pige.Hesten -

Navn : Prina Rosa Vesterlund

Alder: 24/5 2013

Mor: Wendy Fan Marksate

Far: Aan 416