Ryttere på showholdet

 

Rytter: Peter Toftegaard Nielsen

 

Lidt om mig selv: Jeg er startet med at ride i en alder af 22 år. Startede med at ride skovtur, men efter start på Frieser Øst kvadrilje hold, har jeg bevæget mig mere over til dressuren. Jeg har i årene haft lidt forskellige heste indtil at jeg fandt ud af at Frieseren hører til mig og min personlighed.

 

Hesten -

Navn: Jikke P

Alder: 11/4-2003

Mor: Gerda P

Far: Fetse 349

Rytter: Lisbeth Mølgaard

 

Lidt om mig selv: Jeg har haft heste hele mit liv, avlet heste sammen med min far og udstillet på Roskilde dyrskue fra 1980 til ca. år 2000. Selv har jeg avlet 4 oldenborg og en frieser basse. Har redet siden jeg var 3 - 4 år på forskellige heste men altid mine egne. I dag rider jeg show og lidt dressur, min drøm er at køre med min frieservallak Marquis.

 

Hesten -

Navn: Marquis Kibenic

Alder: 9. april 2012

Mor: Femke

Far: Wierd 409

 

 

 

 

 

Rytter: Gitte Olsen

 

Lidt om mig selv: Jeg har redet siden jeg var 11 år og har igennem årene arbejdet som underviser på rideskole, i dressurstalde i DK og Tyskland. Er startet som springrytter, men efter voldsomt styrt i 1995 begyndte jeg at ride dressur. Min første frieser fik jeg i 2007 hvor jeg også begyndte at ride show. Han kom desværre til skade og vi købte i 2011 Pourquoi Van Stal Elisabeth, som jeg har redet show på siden. Pourquoi bruges samtidig som model og har været på photoshoot med modeller, konfirmander og brudepar

 

Hesten -

Navn :Pourquoi Van Stal Elisabeth

Alder: 22/04-2005

Mor: Anca Van Stal Elisabeth

Far: Brend 413

 

 

Rytter: Sara Kolbe Gauger

 

Lidt om mig selv: Jeg har redet siden jeg var 6 år, men købte først frieser i 2013. Det er den mest fantastiske hest jeg nogensinde har haft, og får nok aldrig andet end frieser. Jeg rider primært dressur men også en masse ture.

Jeg har været med i Frieser øst siden 2014.

 

Hesten -

Navn: Lotsje fan Midsheide

Alder: 21-03-2003

Mor: Janny S. Fân Kûkherne

Far: Folkert 353

 

 

Rytter: Maria Lundbye

 

Lidt om mig selv: Jeg er 36 år gammel, og bor i Greve sammen med min mand og 3 børn. Jeg har 2 frieserhopper, og vi har vores egen gård med rideskole. Jeg har redet, siden jeg var 7 år gammel, og fik min første pony som 10 årig.

Jeg har redet med på showholdet i 2 år, og det er super hyggeligt.

Til hverdag rider jeg dressur, skovture, lidt spring samt stævner for sjov.

Jeg har 2 frieserhopper, Wendy på 11 år, der går LA4, samt Milady på 6 der går LC. Jeg har haft begge heste, siden de var 3 år gamle.

 

Hesten -

Navn : Wendy af Pilevadgaard

Alder: 18/5-2007

Mor: Karolyne J.

Far: Tietse 428

Rytter: Marlene Egelund Nielsen

 

Lidt om mig selv:

Jeg fik min første New forest pony som 6 årige, der har siden da været både haflinger, Frederiksborg, Trakehner og er nu ejer af en dansk avlet frieser hoppe. Jeg har undervist på rideskole og har deltaget i landsfinalerne med kvadrilleholdet fra RIR. I 2007 var jeg så heldig at låne en frieser til show i Roskilde og derfor måtte jeg eje sådan en. For mig er det vigtig at dressuren er en del af hverdagens træning. Vi deltager i miljøtræning, konfirmationer, bryllupper, hyggeture og sidste år til show i Horsens.

 

Hesten-

Navn: Gaja Kongsted

Alder: 26/3- 2010

Mor: Gerkje B.

Far: Harmen 424

Rytter: Mie Nielsen

 

Lidt om mig selv:

Jeg har redet varmblodsheste i mange år, men er nu kommet ind i frieserverdenen ved at tilfælde. Jeg har en irish cob hoppe, jeg venter på at komme i gang med at tilride, indtil da, er jeg på lånehest her i foreningen.

Jeg rider mest dressur, skov og strandture.

 

 

Hesten-

Navn: Trynke fan Bosmasate

Alder: 31/5-2006

Mor: Brechtsje W.

Far: Felle 422

 

Rytter: Pernille Guldbjørn

 

Lidt om mig selv:

Jeg rider på Milady U, som jeg har part på. Deerudover har jeg en knapstrupper, som jeg deler med min datter.

 

Hesten -

Navn : Milady U.

Alder: 28/5-2012

Mor: Tanja Moeskaer

Far: Jorn 430